Posicionament web

posicionamiento_web

Hi ha molts factors que influeixen en el posicionament web, més de 200 com em pogut veure en alguns articles que hem publicat al nostre blog. Però a més dels factors podem dividir les estrategies de SEO amb White Hat i Black Hat. La primera és la que recomana Google per aconseguir un bon posicionament (contingut únic i de qualitat, enllaços entrants de qualitat, optimització de keywords, ús de Sitemaps, fitxer robots.txt, …) i la segona és una estratègia, que no és il·legal, però que Google penalitza si la descobreix – cosa que fa tard o d’hora.

La primera és per aplicar a projectes seriosos que requereixen d’un bon posicionament al llarg del temps. Cal combinar diferents estratègies adaptades al tipus de projecte i tenir en compte que cal realitzar un seguiment continu, ja que l’algoritme de Google va patint modificacions – unes més grans que d’altres, Panda – Penguin – i altres més suaus però poden representar una forta caiguda de visites si no hem anat seguint les indicacions de qualitat que ens va assenyalant Google mitjançant diferents canals.

Encara que l’estratègia Black Hat és llaminera ja que permet obtenir bons resultats a curt termini (en menys d’un mes), has de saber que passat un període de temps relativament curt, Google detectarà les “trampes” que has realitzat i et penalitzarà. Sortir d’una penalització requereix molt de temps i treball.

Els nostres serveis de posicionament web són exclusivament White Hat

– Anàlisi de la competència, per millorar els seus resultats.
– Creació de continguts.
– Optimització de les pàgines web: arquitectura interna de les URL.
– Estudi i avaluació de les paraules clau.
– Estratègia Long Tail.
– Informes de l’evolució dels resultats.
– Millorem i optimitzem el codi del web.
– Estratègia de links interns per potenciar les pàgines més importants o amb més leads.
– Recomanacions generals a seguir.
– Corregim penalitzacions de Google.
– …

Consulta’ns sense cap compromís