Linkbuilding

backlinks

Els enllaços entrants són els que ajuden a determinar a Google l’autoritat d’una pàgina. Podríem dir que el Linkbuilding o construcció d’enllaços és aconseguir enllaços de webs que apuntin a la nostra per poder augmentar l’autoritat de la pàgina i millorar el posicionament. El linkbuilding forma part del SEO Offsite, que se centra en els factors – que ajuden a posicionar – externs a la pàgina web amb la qual estem treballant.

No tots els enllaços serveixen, ja que l’abús d’aquesta tècnica va provocar que Google penalitzi els enllaços que no són naturals i són de baixa qualitat.

Els enllaços entrants vàlids han de tenir qualitat i han d’estar relacionats amb la temàtica de la nostra web, això ens ajudarà molt en la posició en els resultats de cerca. En canvi, els enllaços de llocs amb mala reputació o de webs irrellevants tindran un efecte zero o potser fins i tot perjudicial per l’autoritat del nostre web.

Els millors enllaços són els que sorgeixen de forma natural, per aquest motiu és important el màrqueting de continguts, ja que si és de qualitat i interessant serà més fàcil que ens enllacin.

Consulta’ns sense cap compromís